. Cina Fizzy Pandora 12000 Puff disposable Vape 23 Rasa Rokok éléktronik Produsén jeung Supplier |Bellaga

Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable Vape 23 Rasa Rokok Éléktronik

Katerangan pondok:

Unggal kotak ngandung 10 PCS
240pcs / karton
Ukuran karton (mm): 458 * 388.5 * 236mm


Rincian produk

Tag produk

Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable Vape 23 Rasa Rokok Éléktronik

merek FIZZY
Nomer modél PANDORA FIZZY
Ukuran produk 48 * 20,6 * 88 mm
Kapasitas batré 650mAh Tipe-C
Kapasitas Pod 20 ml
uyah nic 0% / 2% / 5%
Puffs nepi ka 12000
Rasa 23

Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable V (3)

Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable V (1) Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable V (2) Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable V Panganyarna-Desain-Fizzy-Pandora-12000-Puff-Disposable-Vape-23-Rasa-Electronic-Rokok (1) Panganyarna-Desain-Fizzy-Pandora-12000-Puff-Disposable-Vape-23-Rasa-Electronic-Rokok

Panganyarna-Desain-Fizzy-Pandora-12000-Puff-Disposable-Vape-23-Rasa-Electronic-Rokok (6) Panganyarna-Desain-Fizzy-Pandora-12000-Puff-Disposable-Vape-23-Rasa-Electronic-Rokok (7)

Keunggulan Rokok E
1.Teu aya bau haseup roko deui.
2. Tiasa vape dina ranjang.
3. Teu kudu jauh ti meja kantor ka vape.
4.Vaping dina mobil iraha wae, euweuh kudu purify hawa.
5. Dina kalolobaan kasus, 20% sésana tina roko téh hambar tapi boros pikeun Piceun, e-roko bisa eureun iraha wae, dimana wae.
Henteu lebu, henteu peryogi asbak sareng moal ngaganggu.
6. Teu aya deui anu teu resep di tempat umum
7. Ngaleutikan resiko kaséhatan anjeun ngalaan diri ku bako.
Ukuran 8.The leuwih leutik batan kotak roko jeung lighters.Small awak kalawan kapasitas badag.
9.No seuneu jeung e-roko,euweuh worries ngeunaan nundutan kahaja dina baju jeung leungeun.
10.Hargana leuwih murah dibandingkeun jeung roko.

Jasa Kami
OEM:
Urang ngabagéakeun OEM service.We bisa ngarancang packing jeung produk salaku sarat konsumén.

Kumaha Mesen:
Ngabejaan urang model jeung kuantitas nu peryogi;Kéngingkeun Penawaran Panganyarna
Konfirmasi rinci urutan;Ngahontal Niat Dagang;Order PI bakal dikirim
Atur pamayaran;Urang bakal ngatur barang asap sanggeus mayar narima.

jasa purna jual:
1. The vape pen / mod e-roko boga jaminan 6 bulan sanggeus kiriman iwal faktor manusa.
2. Sadaya produk anu mastikeun dipariksa saméméh packing, mastikeun laju cacad nyaeta kirang ti 1%.
3. Bisi wae cacad lumangsung salila transportasi atawa ku pamakéan bener, kami bakal dikirim Anjeun Panggantian dina urutan Anjeun salajengna.Upami cacadna langkung ti 1%, sadaya produk anu cacad kedah dipulangkeun pikeun ngagantian.
(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami