. Cina borongan Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Puff Vapeak bolong E Rokok Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Borongan Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Puff Vapeak bolong E Rokok Vape

Katerangan pondok:

Fitur:
1. bolong coil ngarojong alam jeung rasa murni, uap badag.

2. Nepi ka 5000 puffs
3. Sadia pikeun OEM & ODM logo custom / jasa brand
4.Perfect jeung rasa murni, uap badag
5. 1400mAh Kapasitas Batré badag

Rincian produk

Tag produk

Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Puff VAPEAK bolong E Rokok Vape

spésifikasi:

Ngaran modél VAPEAK MESH14
Kapasitas Pod 14ML
rentang lalawanan coil Coil MESH
Kapasitas batré Batré A-Grade 1400Ah
OEM / ODM Kacida wilujeng sumping
Rasa 1. Strawberry És Krim
2. És Anggur
3.És Samangka
4. Skittles
5. Peach Blueberry Candy
6 .Blue Razz Lemon
7. Lemonade pink
8 .Apel Peach Pir
9. Campur Berry
10. Puding cau
Kustomisasi rasa ditarima
Sampel Aya
Sertipikat CE, ROHS, MSDS, TPD
Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2_ Nic._yyt (1) Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2_ Nic._yyt (2) Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2_ Nic._yyt (3) Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2_ Nic._yyt (4) Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2_ Nic._yyt (5) Pabrik-Grosir-Disposable-E-Cig-14ml-2-Nic-5000-Puff-Vapeak-Mesh-E-Rokok-Vape (4) Pabrik-Grosir-Disposable-E-Cig-14ml-2-Nic-5000-Puff-Vapeak-Mesh-E-Rokok-Vape

Inpormasi Perusahaan:
Kapasitas:
√ 22 jalur assembly dina lebu-gratis
√ 2 garis tés
√ 6 pakét garis
√ 15 juta PCS per bulan
√ 200 pagawé di departemen Quality Control
√ 100 pagawé di departemen D&R
√ Wewengkon gudang: 2000m2
Parabot:
√ 20 Mesin ngeusian otomatis
√ 20 mesin stiker
√ 8 panyitak UV
√ Bengkel ultra-dean tingkat 10 Juta
√ 5 geter Mesin uji bocor cair
√ 10 mesin ukiran laser semi-otomatis
√ 4 garis bungkusan semi-otomatis
√ 30 mesin nguji haseup
√ 1 mesin tablet kapsul
√ 5 printer inkjet
√ 20 sét permén kantong plastik mesin sealing
√ 10 parabot nguji batré

Simkuring gaduh gaya béda jeung puffs béda.Narima pesenan OEM na ODM, wilujeng sumping ngahubungan kuring, lamun museurkeun produk urang jeung butuh sampel pikeun nguji kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami