. Cina WOTOFO Ultra 8.5ml Nepi ka 3000puffs Disposable Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

WOTOFO Ultra 8.5ml Nepi ka 3000puffs Disposable Vape

Katerangan pondok:

Wotofo Ultra Vape Pen(Upami anjeun resep kana produk kami, ngarepkeun anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos alamat email, WeChat, WhatsApp atanapi Telegram,Cik Jade

Hiji Alat Vape Disposable pamungkas

Wotofo Ultra Vape Pen nyaéta vape disposable anu masihan anjeun kualitas pangsaéna tina alat vaping luhur sareng premium kalayan genah sareng efektivitas biaya tina alat vape anu tiasa dianggo.Dunya vaping pinuh ku kamungkinan anu saé pikeun vapers anu langkung sumanget.Nanging, produk anu dirarancang pikeun masihan anjeun pangalaman pangsaéna biasana hargana langkung luhur.Jalma-jalma anu panasaran ngeunaan vaping condong ngulik kana alat-alat anu disposable low-end pikeun nyobaan aranjeunna, ngan ukur kuciwa ku pangalaman anu pikaresepeun anu aranjeunna kirimkeun.Hanjakalna, éta hartosna aranjeunna dicabut tina pangalaman vaping anu kualitas luhur.

Wotofo Ultra Vape Pen mangrupikeun solusi kami pikeun peminat vaping tingkat pemula anu hoyong ngaraosan pangalaman nyata dina sakedik biaya.Vape kualitas luhur ieu hadir dina rupa-rupa rasa anu pikaresepeun khususna diciptakeun pikeun jalur vape anu tiasa dianggo, pikeun mastikeun yén anjeun henteu sono kana rasa aheng anu biasana sayogi sacara éksklusif pikeun alat anu luhur.The Wotofo Ultra Vape Pen boasts kapasitas e-jus masif nu ensures pangalaman Anjeun lasts lila sarta batré rechargeable nu ngagabungkeun jeung rating lalawanan idéal pikeun nganteurkeun nepi ka 3.000 incredibly flavorful puffs kalawan unggal tarikan.

Naha Wotofo Ultra Vape Pen Nyaéta Alat Anu Anjeun Bakal Cinta

Vaping sanés kanggo sadayana, tapi pikeun jalma anu resep vaping, éta mangrupikeun pangalaman anu paling pikaresepeun.Tapi kumaha jalma anu henteu vape tiasa terang naha vaping mangrupikeun gaya hirup anu cocog sareng aranjeunna?Méakkeun teuing artos kanggo vape anu mahal ngan ukur sadar yén éta sanés pikeun anjeun nyaéta runtah waktos sareng artos.Tapi, milih pulpén vape low-end sareng kinerja anu teu pikaresepeun ngarusak kasempetan anjeun pikeun ngalaman kumaha hirup sareng alat vaping anu pangsaéna.

Wotofo Ultra Vape Pen asalna salaku solusi kami pikeun nyayogikeun vapers anyar anu panasaran supados aranjeunna tiasa nikmati pangalaman premium tanpa ngaduruk liang dina saku.Ieu sababaraha alesan kunaon Wotofo Ultra Vape Pen mangrupikeun alat anu anjeun resep.

Sadayana Kasenangan, Tanpa Repot

Wotofo Ultra Vape Pen katingali sareng karasaeun persis kumaha anu anjeun ngarepkeun kapen vape premium katingal sareng karasa.Salah sahiji masalah pangbadagna kalayan vapes baku nyaeta nu kudu ngurus pisan aranjeunna, ngarobah coils maranéhna, ngeusian e-jus maranéhna, sarta ngalakukeun sababaraha tugas pangropéa lianna.Henteu sadayana hoyong ngalakukeun éta, khususna nalika aranjeunna ngan ukur nyobian hiji hal sabab éta tiasa nyandak sadaya kasenangan tina pangalaman vaping.Kalayan Wotofo Ultra Vape Pen, anjeun tiasa hilap ngeunaan perawatan alat.Cukup ngecas kalam vape sareng cokot puffs ti dinya iraha waé anjeun resep.


Rincian produk

Tag produk

Item Témbongkeun

WOTOFO Ultra Vape WOTOFO Ultra Vape WOTOFO Ultra Vape WOTOFO Ultra Vape

spésifikasi:

  • Ukuran produk: 24,6 mm * 112,8 mm
  • Kapasitas batré: 550 mAh
  • E-Cairan Kamampuh: 8,5 ml
  • Puff Count: Nepi ka 3.000
  • inti pemanasan: bolong Coil ku nexMESH Tech
  • Résistansi Coil: 1.4 Ohm
  • Uyah Nikotin: 50 mg
  • Bahan: Dahareun Kelas PC
  • Port ngecas: Micro USB

Daptar rasa

  • Strawberry Banana Ice
  • És Krim Strawberry
  • És samangka
  • Mango Peach Nanas És
  • Kalapa Nanas
  • Blueberry Raspberry És
  • És Anggur
  • Mint
  • Jambu Kiwi Markisa
  • Apel haseum
  • Wotofo-Ultra-Disposable-Ngecas-Port-na-LED Wotofo-Ultra-Disposable-Ngecas-Port-na-LED

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami