. Cina 2022 Cina Newest 10000 Puffs disposable Vape kalawan 20ml Ejuice Electronic Vape OEM Bodas Label Pabrik Harga Pabrik jeung Supplier |Bellaga

2022 Cina Anyar 10000 Puffs Disposable Vape sareng 20ml Ejuice Electronic Vape OEM White Label Harga Pabrik

Katerangan pondok:

Bar Yeer mangrupikeun vape cair 20 ml, éta ngagaduhan 10000 Puffs disposable vape, Batré 550 mAh, Vape aliran hawa anu tiasa diatur, coil Mesh, OEM Vape ect.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran Data

Ngaran Produk Yeer Bar
Puffs 10000 Puff
Cairan 20 ml
Gulungan Coil bolong
Résistansi 1 ohm
Diménsi 101 * 47 * 23 mm
Batré Tipe C Fast Charge 550 mAh
Spésifikasi 200 PCS per karton
Cara nyeuseup MTL jeung DTL
MOQ 2000 Potongan Per Rasa (OEM)

Lemongrass Lemongrass
Strawberry Milkshake
Kiwi Markisa Jambu Biji
és samangka
Lidah Blackberry
Anggur Blackcurrant
Peach Blueberry
Buah markisa
Lemon blackcurrant
Anggur
buah pir
Inuman énergi
Jeruk nipis
Mangga Strawberry

Urang bisa cocog sagala rasa pikeun anjeun!

2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (1) 2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (2) 2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (5) 2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (6) 2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (7) 2022-China-Newest-10000-Puffs-Disposable-Vape-with-20ml-Ejuice-Electronic-Vape-OEM-White-Label-Factory-Price.webp (8)

 

Saatos diobral Service

1.Warranty: 6 bulan sanggeus kiriman.
2.Follow status nepi waktu ku waktu nepi ka datangna barang.
3.We bakal ngirim ngagantian ka anjeun sanggeus narima bagian rusak.
4.Not ruksakna jieunan manusa bakal ulang dikirim gratis.

Prosés pesenan

Dina awalna, mangga tinggalkeun alamat surélék anjeun di handap, sarta kami bakal ngahubungan sareng anjeun dina 24 jam.Saatos éta, punten perhatikeun targét vape, kuantitas, rasa sareng tujuan anjeun.Sareng sadayana harga bakal dikirim ka anjeun, kalebet harga barang sareng biaya pengiriman.Léngkah terakhir, ngadamel pesenan sareng pamayaran konfirmasi, nalika kami nampi artos, barang bakal dikirim dina 2 dinten.PS: Kami bakal nuturkeun dinamika transportasi barang sareng nyarioskeun ka anjeun unggal parobihan léngkah.(Cik Viola)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami