. Cina Allo Ultra 1600puffs borongan disposable Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Allo Ultra 1600puffs borongan Vape disposable

Katerangan pondok:

Allo parantos ningkatkeun sababaraha faktor kalebet kualitas anu langkung luhur, reliabilitas anu langkung saé, kinerja anu luar biasa dina rasa sareng pangalaman pangguna.Tambih Deui, tambahan 100 puffs nyandak Ultra 1600 ka tingkat séjén sakabeh dina platform disposable.Upami anjeun gaduh teka-teki, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring nalika anjeun sayogi.(Cik Jade)


Rincian produk

Tag produk

Allo Ultra 1600puffsBorongan disposableVape

 

Spésifikasi

Ngaran barang: Allo Ultra
Nikotin: 20 mg Nikotin
Puff: 1600 Puffs kira-kira.
Batré 1000 mAh
Kapasitas 6,8 ml e-cair

 

Produk Témbongkeun

Myproject_40 8_eb848d68-b0b6-4fe2-88f1-78d63a7b9c69_1600x Allo150050mg-Alat1_800x ALLO-Ultra_0014_Strawberry-20mg-alat ins_1600x

Mods_0011_White-Strawberry-20mg-U1600-Alat Mods_0009_Peach-20mg-U2500-Alat

 

Daptar rasa

1. Bako klasik
2. Ibun
3. Tumbak
4. Jeruk Nanas
5. Samangka Strawberry Kiwi
6. Bulao buah prambus Peach
7. Akar B
8. Jeruk Apel
9. Lychee samangka Strawberry
10. Strawberry Bodas
11. Lemon pink
12. Strawberry
13. Strawberry Oranyeu
14. Bulao buah prambus Apple
15. Lemon Jeruk Nipis Cranberry
16. Mangga Peach Oranyeu
17. Blue Raspberry Lemon
18. Mangga Juicy
19. Jeruk Manggu Jambu
20. Campur Berry
21. Strawberry Kiwi
22. És samangka
23. Strawberry Banana
24. És Nanas
25. Katumbiri
26. És Leci
27. És Anggur
28. Blueberry És
29. Buah prambus biru
30. És cau

FAQ:

1. Kumaha mesen?

a.Béjakeun ka kami modél sareng jumlah anu anjeun hoyong pesen sareng dimana ngirim barang.

b.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos éta kami bakal ngaluarkeun invoice proforma ka anjeun.

c.Mariksa PI sareng mastikeun pikeun kami, kami bakal ngatur produksi ASAP nalika pamayaran ditampi.

d.Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.

e .Kirim nomer tracking pikeun anjeun sareng lacak barang pikeun anjeun dugi ka anjeun nampi.

2. Keunggulan Kami

Experience ékspor euyeub, insinyur profésional sarta tim, pangalusna sanggeus-diobral.

CE, FDA, sertifikasi TPD, jaminan quanlity pangalusna.

pangiriman gancang, UPS, Hongkong DHL husus-garis express, lamun barang anjeun cukup badag, urang bisa ngatur pengiriman barang hawa pikeun anjeun.

 

Review customer

76[R_`A{({SUV853GSKEV31_副本

 

Pabrik urang

电子烟车间图1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami