. Cina ELFWORLD CAKY 7000 RECHARGEABLE DISPOSABLE VAPE POD alat (7000 PUFFS) Produsén jeung Supplier |Bellaga

ELFWORLD CAKY 7000 PERANGKAT VAPE POD BISA DIREBESKEUN (7000 PUFFS)

Katerangan pondok:

Rasa anu sayogi:
1.Blue kapas bonbon
2. és strawberry
3.Blue razz és
4. Mangga Strawberry
5.Buah markisa kiwi jambu
6. és blueberry
7. Strawberry pina colada
8. peach juicy
9. Anggur
10. Samangka
11. Strawberry sundae
12. Cranberry soda
13. Pelem nanas


Rincian produk

Tag produk

ELFWORLD CAKY 7000 boga rasa jeung desain pangalusna, nu hadir kalawan port ngecas Tipe-C.

Keunggulan ELFWORLD CAKY 7000:
☑0/2/3/5% Uyah Nikotin.
☑14ML tina E-cair.
☑ Koil Jaring.
☑Batre tiasa dicas deui.
☑Batre 650mAh terpadu.
☑15 Rasa Aya.
☑10pcs dina kotak tampilan.
☑200pcs dina karton.

ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-1_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-3_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-6_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-8_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-10_590x (1) ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-11_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-12_590x ELFWORLDCAKY7000BISA DIBAYARKEUNKEUN ALAT VAPEPOD-13_590x

Inpormasi Perusahaan:
Kapasitas:
√ 22 jalur assembly dina lebu-gratis
√ 2 garis tés
√ 6 pakét garis
√ 15 juta PCS per bulan
√ 200 pagawé di departemen Quality Control
√ 100 pagawé di departemen D&R
√ Wewengkon gudang: 2000m2
Parabot:
√ 20 Mesin ngeusian otomatis
√ 20 mesin stiker
√ 8 panyitak UV
√ Bengkel ultra-dean tingkat 10 Juta
√ 5 geter Mesin uji bocor cair
√ 10 mesin ukiran laser semi-otomatis
√ 4 garis bungkusan semi-otomatis
√ 30 mesin nguji haseup
√ 1 mesin tablet kapsul
√ 5 printer inkjet
√ 20 sét permén kantong plastik mesin sealing
√ 10 parabot nguji batré

Simkuring gaduh gaya béda jeung puffs béda.Narima pesenan OEM na ODM, wilujeng sumping ngahubungan kuring, lamun museurkeun produk urang jeung butuh sampel pikeun nguji kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami