. Cina borongan 10000 Puff 18ml Fizzy Great disposable Vape Produsén roko éléktronik jeung supplier |Bellaga

Grosir 10000 Puff 18ml Fizzy Great Disposable Vape Rokok Éléktronik

Katerangan pondok:

Unggal kotak ngandung 10 PCS
270pcs / karton
Ukuran karton (mm): 534 * 369 * 305mm

1. dicampur berries
2. anggur nanas
3. aloe mangga melon
4. stroberi gedang
5. mint tiis
6. és cau
7. es subur
8. pelem jeruk pomelo
9. és katumbiri
10. cau nanas
11. manggu strawberry
12. permén samangka
13. mamba
14. Berry blast
15. strawberry samangka
16. strawberry limun
17. és jambu
18. és leuweung
19. strawberry kiwi
20. anggur
21. buah beri biru dina és
22. és cau
23. manggu nanas
24. és mélon
25. limun raz biru
26. anggur gaharu
27. pina colada
28. és buah kiwi samangka
29. cau strawberry
30. apal Berry



Rincian produk

Tag produk

 

Panjelasan Produk

 

Borongan 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great disposable VapeRokok éléktronikPen disposable

Inpormasi Dasar.

merek FIZZY
Nomer modél FIZZY HEBAT
Ukuran produk 85.3mm * 53mm
Kapasitas batré 650mAh Tipe-C
Kapasitas Pod 18ml
uyah nic 5% / 2% / 0%
Puffs nepi ka 10000
Rasa 30


Grosir 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great Disposa (1)
Grosir 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great Disposa (2) Grosir 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great Disposa (4) Grosir 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great Disposa (6) Borongan 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great Disposa

Grosir 10000 Harga Puff 18ml Fizzy Great Disposa (3) Borongan 10000 Harga Puff 18ml Fizzy Great Disposa (5) Borongan-10000-Harga Puff-18ml-Fizzy-Great-Disposable-Vape-Electronic-Rokok-Disposable-Pen

 

Grosir-10000-Harga Puff-18ml-Fizzy-Great-Disposable-Vape-Electronic-Rokok-Disposable-Pen (1)

Keunggulan Rokok E
1.Teu aya bau haseup roko deui.
2. Tiasa vape dina ranjang.
3. Teu kudu jauh ti meja kantor ka vape.
4.Vaping dina mobil iraha wae, euweuh kudu purify hawa.
5. Dina kalolobaan kasus, 20% sésana tina roko téh hambar tapi boros pikeun Piceun, e-roko bisa eureun iraha wae, dimana wae.
Henteu lebu, henteu peryogi asbak sareng moal ngaganggu.
6. Teu aya deui anu teu resep di tempat umum
7. Ngaleutikan resiko kaséhatan anjeun ngalaan diri ku bako.
Ukuran 8.The leuwih leutik batan kotak roko jeung lighters.Small awak kalawan kapasitas badag.
9.No seuneu jeung e-roko,euweuh worries ngeunaan nundutan kahaja dina baju jeung leungeun.
10.Hargana leuwih murah dibandingkeun jeung roko.

Jasa Kami
OEM:
Urang ngabagéakeun OEM service.We bisa ngarancang packing jeung produk salaku sarat konsumén.

Kumaha Mesen:
Ngabejaan urang model jeung kuantitas nu peryogi;Kéngingkeun Penawaran Panganyarna
Konfirmasi rinci urutan;Ngahontal Niat Dagang;Order PI bakal dikirim
Atur pamayaran;Urang bakal ngatur barang asap sanggeus mayar narima.

jasa purna jual:
1. The vape pen / mod e-roko boga jaminan 6 bulan sanggeus kiriman iwal faktor manusa.
2. Sadaya produk anu mastikeun dipariksa saméméh packing, mastikeun laju cacad nyaeta kirang ti 1%.
3. Bisi wae cacad lumangsung salila transportasi atawa ku pamakéan bener, kami bakal dikirim Anjeun Panggantian dina urutan Anjeun salajengna.Upami cacadna langkung ti 1%, sadaya produk anu cacad kedah dipulangkeun pikeun ngagantian.
(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami