. Cina WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Desain warni Disposable Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Desain Warni Disposable Vape

Katerangan pondok:

1. Mega + mangrupakeun anggota anyar ti séri Mega.Ieu alat disposable munggaran Wototo kalayan silikon drip tip desian.

2. Lima skéma warna aradient béda jeung cap luhur tembus masihan alat ieu penampilan modern jeung elegan.

3. Mega + mangrupakeun alat disposable ngawangun kalam ci sarta stylish.Ukuran anu kompak atanapi pulpén vape ieu ngagampangkeun pikeun dibawa dina saku atanapi dompet.

4. Kalawan 7ml e-cair.Mega + nyadiakeun Sun ka 2500 nuffe.

5. nexMESH Téhnologi dipaké dina alat, nyieun vanor lemes jeung euyeub.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Ukuran produk (mm): φ20mm * 115mm
Bahan: Silikon kelas dahareun + PCTG + SS
Kapasitas batré: 850mAh
Tipe Coil: Mesh Coil ku nexMESH Tech
Résistansi Coil: 1.1Ω
Uyah Nic: 50mg / 20mg
E-cairan Kamampuh: 7.0ml
Jumlah Puff: Nepi ka 2500

 

Item Nembongkeun

wotofo-mega+ wotofo-mega+ wotofo mega+ wotofo mega+ wotofo mega+ wotofo mega+ wotofo mega+

 

Daptar rasa

1. Énergi Cherry

2. Strawberry És Krim

3. És Krim Peach

4. Buah beri biru es buah prambus

5. És Anggur

6. Sababaraha Mangga

7. Lemon Cola

8. És samangka

9. Buah Markisa Jambu Kiwi

10. Apel haseum

Profil Perusahaan

Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu dipiharep, kuring bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami