. Cina Asli Airis netes 2600 Puffs Disposable Vape Alat borongan Produsén jeung Supplier |Bellaga

Aslina Airis netes 2600 Puffs Disposable Vape Alat borongan

Katerangan pondok:

Nepi ka 2600+ puffs, Kotak tampilan warni, batré 1200mAh, nyeuseup nozzle nyaéta kadaharan kelas bahan pc lingkungan, Premium Nikotin-Nyadiakeun ngaronjat potency jeung nikotin optimal ngarasakeun, RGB Lampu.


Rincian produk

Tag produk

AslinaAiris Drip 2600 Puffs Disposable Vape pen

Mangga Ngaraos Luncat Ngahubungan Kami Pikeun Harga Pangsaéna

Modél No. Airis netes 2600 Puffs tampilan Tanpa Témbongkeun
Rasa Buah-buahan Series Modél mékanis Non-Mekanik
Tegangan Variabel Tegangan Non-Variabel Variabel Watt Non-Mekanik
Cocog jeung Sadayana> 18 Nyitak Logo Kalayan Logo Print
Batré 1200 mAh Pencetakan nikotin 5%
Bungkusan Kotak kado Cairan 7 ml
Puffs 2600 Puff Gulungan Coil bolong
Mini Order Rasa Tunggal 400 PCS Spésifikasi 70 * 15 mm
Mérek dagang Airis Asalna Shenzhen

Original-Airis-Drip-2600-Puffs-Disposable-Vape-Devices-Wholesale.webp (1) Original-Airis-Drip-2600-Puffs-Disposable-Vape-Devices-Wholesale.webp (2)Original-Airis-Drip-2600-Puffs-Disposable-Vape-Devices-Wholesale.webp Original-Airis-Drip-2600-Puffs-Disposable-Vape-Devices-Wholesale.webp (7) Original-Airis-Drip-2600-Puffs-Disposable-Vape-Devices-Wholesale.webp (14)

FQA

Q: Naon garis produk utama anjeun?
Kami produsén profésional rokok éléktronik.
Ayeuna produk utama nyaéta Vape Pod, Vape Cartridge, Disposable Vape Pen, Vape Battery,
asesoris Vape jeung bungkusan.

Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun urutan sampel?
Urutan sampel wilujeng sumping pikeun nguji kualitas sarta jasa urang.
 
Q: Dupi abdi tiasa nyitak logo abdi?
Leres, jasa OEM / ODM sayogi.
Nyitak logo dina plastik / keramik / mouthpiece kaca, awak batré, jsb.
Logo laser dina dasar pemanasan, cap handap batré, jsb.
Warna lampu batré anu béda sayogi.

Q: Kumaha mesen produk?
1) Mangga wartosan kami model, kuantitas nu peryogi, Meunangkeun Quote panganyarna.
2) Konfirmasi detil pesenan, Ngahontal Niat Dagang, PI bakal dikirim ka anjeun pas.
3) Saatos mayar, urang bakal dikirim kaluar ka anjeun dina 1-3 poé gawé (urutan sampel).
4) pamayaran: Alibaba/Paypal/Western Union/TT.
5) Métode pengiriman barang: DHL/UPS/FedEx/TNT/atawa pilihan ngaropéa.Bakal butuh 3-7 poé.

Q: Garansi Produk?
Kami nawiskeun garansi 3 bulan kanggo kartrij sareng garansi 6 bulan kanggo batré.
Upami produkna cacad, punten wartosan kami dina 3 dinten saatos pangiriman.

Q: Lead Time?
1) Sampel Orde: Dina 1 poé gawé
2) Borongan Pesenan: 3 poé gawé pikeun urutan leutik, 5 ~ 7 poé gawé pikeun pesenan bulk kalawan euweuh logo konsumén
3) Orde OEM: 7 ~ 15 poé gawé nurutkeun karajinan béda jeung kuantitas

P: Pamayaran
Kami nampi Paypal, Deposit, Western Union sareng Transfer Bank.
100% pamayaran pikeun bil nilai saeutik;30% deposit na 70% saméméh pengiriman barang pikeun bil nilai badag.(Cik Viola)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Rekomendasi produk