. Cina borongan Wotofo Mega Disposable E Rokok 1500 Puffs borongan Vaporizer Produsén jeung Supplier |Bellaga

Grosir Wotofo Mega Disposable E Rokok 1500 Puffs Grosir Vaporizer

Katerangan pondok:

spésifikasi:

Merk: Wotofo
Ukuran: 20*105mm
Bahan: SS304 + Dahareun-grade PC
Kapasitas batré: 980mAh
inti pemanasan: Kawat Coil
lalawanan: 1.6 ohm
Kamampuh: 5.0ml, 5%
Jumlah Puff: Nepi ka 1500
Pakét: Kotak Kertas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

WOTOFODisposable PodVapeE-Rokok pikeun Diobral

Spésifikasi

Modél vape disposable
Kapasitas tank 5ml
Jumlah Puffs 1500 Puff
Ukuran produk
20 * 105mm
Batré 980 mah
Nikotin 0%, 2% 5% uyah ncoltine bisa ngaropéa
Bahan Tube Cat alumunium + karét
Rasa

1. Anggur
2. És mélon
3. Katumbiri Candy
4. Strawberry samangka
5. És Gembur
6. És Cola
7. Blueberry És
8. És Mangga
9. Blackberry És
10. Campur Berry
11. Markisa Madu Jeruk Nipis
12. Coklat Mint
13. Strawberry Kiwi
14. És Nanas
15. Buah naga Strawberry
16. Kopi És Vietnam
17. Hawai
18. Fuji apel strawberry Nectarine (FASN)
19. Rum Anggur És Krim
20. mint tiis
21. cau gedang
22. És Jus Cherry
23. V Energydrink Guarana
24. Blackberry jeung Bramley Apple
Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable (5)
Cina borongan Wotofo Mega Disposable E roko Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable (1) Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable (2) Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable (3) Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable (4) Cina-Grosir-Wotofo-Mega-Disposable-E-Rokok-1500-Puffs-Grosir-Vaporizer-Pod-Pen-Disposable

Inpormasi Perusahaan:
Kapasitas:
√ 22 jalur assembly dina lebu-gratis
√ 2 garis tés
√ 6 pakét garis
√ 15 juta PCS per bulan
√ 200 pagawé di departemen Quality Control
√ 100 pagawé di departemen D&R
√ Wewengkon gudang: 2000m2
Parabot:
√ 20 Mesin ngeusian otomatis
√ 20 mesin stiker
√ 8 panyitak UV
√ Bengkel ultra-dean tingkat 10 Juta
√ 5 geter Mesin uji bocor cair
√ 10 mesin ukiran laser semi-otomatis
√ 4 garis bungkusan semi-otomatis
√ 30 mesin nguji haseup
√ 1 mesin tablet kapsul
√ 5 printer inkjet
√ 20 sét permén kantong plastik mesin sealing
√ 10 parabot nguji batré

Simkuring gaduh gaya béda jeung puffs béda.Narima pesenan OEM na ODM, wilujeng sumping ngahubungan kuring, lamun museurkeun produk urang jeung butuh sampel pikeun nguji kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami