. Cina WOTOFO Coke Bar 5000 Desain Anyar disposable Rokok éléktronik Produsén jeung Supplier |Bellaga

WOTOFO coke Bar 5000 Desain anyar roko éléktronik disposable

Katerangan pondok:

Ngarasakeun pangalaman vaping premium henteu kedah dugi ka atomizer anu mahal sareng rumit.Sadaya repot anu aya sareng RDA sareng RTA kalayan pangropéana panginten henteu pantes pikeun investasi pikeun anu panasaran ngeunaan vaping.Kumaha lamun urang bébéja yén kami geus ngarilis produk nu mere Anjeun sakabéh fun dinavapes premium pangalusnadina alat disposable entry-level?
 
TheWotofo CokeBar5000netepkeun standar anu luhur pikeunvapes disposablelamun datang ka delivering hiji pangalaman vaping premium dina produk merenah tur repot-gratis.Sadia dina Pilihan rupa-rupa kelir aheng tur seru, étaCokeBar 5000dijieun maké stainless steel sarta PC dahareun-grade nu ensures durability.Éta gaduh coil pemanasan anu didamel ku nexMESH Tech dina bentuk Mesh Coil kalayan rating résistansi 1.2 Ohms.Ieu hadir kalawan kapasitas batré 600 mAh nu delivers nepi ka5,000 puffs immensely flavorfulkalawan e-jus pilihan Anjeun tina pilihan rupa-rupa rasa aheng dina 13,0 ml.
 
Upami anjeun anyar kana vaping, hoyong alat anu masihan anjeun pangalaman nguap sapertos sareng alat premium tanpa repot atanapi biaya anu ageung tina alat anu luhur,WotofoCokeBar 5000 LED Vape Pennyaeta alat sampurna pikeun anjeun.
Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anu nyata, sapertos alamat email, WhatsApp, WeChat, Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun langkung gancang.(Cik Jade)

Rincian produk

Tag produk

Item Nembongkeun

WOTOFO Coke Bar 5000puffs

WOTOFO Coke Bar 5000puffs WOTOFO Coke Bar 5000

 

Daptar rasa

És Krim Strawberry
● Strawberry Rum
● Peach És Krim
● Énergi Cherry
● Jambu Kiwi markisa
● És Krim Mangga
● Es Krim samangka
● Samangka Cantaloupe Honeydew
● Blueberry Raspberry És
● Gummy Bear
● Apel haseum
● És Anggur

Spésifikasi

Ukuran produk: ø29.44 mm * 108.3 mm
● Kamampuh Batré: 600 mAh
● E-Cairan Kamampuh: 13,0 ml
● Jumlah Puff: Nepi ka 5.000
● Tipe Coil: bolong Coil ku nexMESH Tech
● Résistansi Coil: 1.2 Ohm
● Uyah Nikotin: 50 mg / 20 mg
● Bahan: Aluminium Alloy jeung Food Kelas PC
● Port ngecas: Tipe-C
wotofo-cokebar-5000
wotofo-cokebar-5000 wotofo-cokebar-5000

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami