. Cina Wotofo Mini Vape Pen 600puffs Rokok Pod Alat Produsén jeung Supplier |Bellaga

Wotofo Mini Vape Pen 600puffs Rokok Pod Alat

Katerangan pondok:

Rasa

1. Anggur
2. És mélon
3. Katumbiri Candy
4. Strawberry samangka
5. És Gembur
6. És Cola
7. Blueberry És
8. És Mangga
9. Blackberry És
10. Campur Berry
11. Markisa Madu Jeruk Nipis
12. Coklat Mint
13. Strawberry Kiwi
14. És Nanas
15. Buah naga Strawberry
16. Kopi És Vietnam
17. Hawai
18. Fuji apel strawberry Nectarine (FASN)
19. Rum Anggur És Krim
20. mint tiis
21. cau gedang
22. És Jus Cherry
23. V Energydrink Guarana
24. Blackberry jeung Bramley Apple

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk AslinaWotofoMini Sekali Pakai Vape Pen 600 Puffs Rokok Pod Perangkat Kit 400mAh Batré DisposableVape
merek Wotofo
Ngaran iterm Wotofo Mini
Bahan SS+PC
Batré 400 mah
Puffs 600
Kapasitas 2,2 ml
Rasa 14
Bungkusan 10 PCS per kotak / 400pcs per kasus
OEM / ODM Aya

Sadayana Warna sayogi, wilujeng sumping pikeun pesenan!
Pabrik-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Roko-Pod-Alat-Ki (1) Pabrikan-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Rokok-Pod-Alat-Ki (2) Pabrikan-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Rokok-Pod-Alat-Ki (3) Pabrik-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Rokok-Pod-Alat-Ki (4) Pabrikan-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Rokok-Pod-Alat-Ki (5) Pabrikan-Grosir-Vape-Pen-Wotofo-Mini-E-Cigar-Disposable-Pen-600puffs-Rokok-Pod-Alat-Ki

Inpormasi Perusahaan:
Kapasitas:
√ 22 jalur assembly dina lebu-gratis
√ 2 garis tés
√ 6 pakét garis
√ 15 juta PCS per bulan
√ 200 pagawé di departemen Quality Control
√ 100 pagawé di departemen D&R
√ Wewengkon gudang: 2000m2
Parabot:
√ 20 Mesin ngeusian otomatis
√ 20 mesin stiker
√ 8 panyitak UV
√ Bengkel ultra-dean tingkat 10 Juta
√ 5 geter Mesin uji bocor cair
√ 10 mesin ukiran laser semi-otomatis
√ 4 garis bungkusan semi-otomatis
√ 30 mesin nguji haseup
√ 1 mesin tablet kapsul
√ 5 printer inkjet
√ 20 sét permén kantong plastik mesin sealing
√ 10 parabot nguji batré

Simkuring gaduh gaya béda jeung puffs béda.Narima pesenan OEM na ODM, wilujeng sumping ngahubungan kuring, lamun museurkeun produk urang jeung butuh sampel pikeun nguji kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami