. Cina Wotofo Vape Pen Ecig borongan 500mAh 800 Puffs Disposable e roko Produsén jeung Supplier |Bellaga

Wotofo Vape Pen Ecig Grosir 500mAh 800 Puffs Disposable e rokok

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk

Gaya Anyar Wotofo Mini+ Vape Pen Ecig Disposable Kit Grosir 500Mah 800 Puffs Disposable Vape

Sapertos seueur fitur anu sanés, alat vape disposable Wotofo Mini + ogé gaduh sistem aliran hawa anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun anjeun ngagambar résistansi tarik anu anjeun pikahoyong.Anjeun tiasa mendakan tombol anu tiasa diatur aliran hawa di handapeun alat.Hiji Pilihan Alus tina Rasa
Rupa-rupa rasa anu sayogi sareng Wotofo Mini+ Vape Pen kalebet:
Strawberry Banana Ice
És Krim Strawberry
Mango Peach Nanas És
Blueberry Raspberry És
És Anggur
Mint
Jambu Kiwi Markisa
Apel haseum
Kalapa Nanas
És samangka
Performance kuat
Kapasitas batré 500 mAh anu pikaresepeun digabungkeun sareng résistansi 1.6 Ohm tina coil kawatna pikeun nganteurkeun kinerja anu dipak ku kakuatan sareng jumlah puff anu lumayan.


Rincian produk

Tag produk

WOTOFODisposable Pod Vape E-Rokok pikeun Diobral

Spésifikasi

Modél vape disposable
Kapasitas tank 2,8 ml
Jumlah Puffs 800 Puff
Ukuran produk
14 mm * 102 mm
Batré 500 mah
Nikotin 0%, 2% 5% uyah ncoltine bisa ngaropéa
Bahan Tube Cat alumunium + karét
 Rincian gambar
Gaya Anyar Wotofo Mini_ Vape Pen Ecig Disposable_yyt Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape (1) Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape (2) Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape (3) Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape (4) Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape (5) Gaya Anyar-Wotofo-Mini-Vape-Pen-Ecig-Disposable-Kit-Grosir-500mAh-800-Puffs-Disposable-Vape

Inpormasi Perusahaan:
Kapasitas:
√ 22 jalur assembly dina lebu-gratis
√ 2 garis tés
√ 6 pakét garis
√ 15 juta PCS per bulan
√ 200 pagawé di departemen Quality Control
√ 100 pagawé di departemen D&R
√ Wewengkon gudang: 2000m2
Parabot:
√ 20 Mesin ngeusian otomatis
√ 20 mesin stiker
√ 8 panyitak UV
√ Bengkel ultra-dean tingkat 10 Juta
√ 5 geter Mesin uji bocor cair
√ 10 mesin ukiran laser semi-otomatis
√ 4 garis bungkusan semi-otomatis
√ 30 mesin nguji haseup
√ 1 mesin tablet kapsul
√ 5 printer inkjet
√ 20 sét permén kantong plastik mesin sealing
√ 10 parabot nguji batré

Simkuring gaduh gaya béda jeung puffs béda.Narima pesenan OEM na ODM, wilujeng sumping ngahubungan kuring, lamun museurkeun produk urang jeung butuh sampel pikeun nguji kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami